top of page
Sebastian Larsson

 

 

Produktene skal tilby spennende og hyggelige opplevelser, målet er å vekke interesser for de viktige pollinatorene på en innbydende og lærerik måte.

 

I alle designprosesser er villbienes velferd en absolutt hovedprioritet. Dette er tydelig i utformingen av biehusene, materialene som brukes, nøye konstruksjon og valg av redemateriale.

 

Biehusene er laget for å beskytte villbiene mot regn, parasitter, vind og fugler. I tillegg er biehusene lett å håndtere når det kommer til oppsett og vedlikehold.

 

For å kvalitetssikre informasjon jeg legger ut på nettet, prøver jeg å være kildekritisk til hvor jeg henter informasjon. Derfor forsøker jeg å sanke informasjon fra eksperter og fagpersoner som har lang erfaring innenfor feltet. 

 

Jeg ønsker deg lykke til i ditt bieprosjekt og er alltid tilgjengelig for å forsøke å svare på eventuelle spørsmål som kan dukke opp, så det er bare å ta kontakt!

E-post: sebastian@norskevillbier.no

Spesiell takk til:

Anders Lindén Døviken, for gode innspill på logoen.

Torstein Kjenne, for de bildene som faktisk er fine å se på.

Anna, for den teksten man kan lese uten frustrasjon.

Jeg heter Sebastian Larsson og er 25 år gammel. Jeg vokste opp i Molde og i hverdagen studerer jeg produktdesign ved Oslomet. Jeg har lenge hatt en fasinasjon for insekter og dyr, som etter hvert ledet meg til min hjertesak, villbier.

 

Jeg tror at vi kan gjøre en forskjell ved å skape et biehus som er attraktiv for villbiene og skaper gode leveområder, fylt med blomster. Ser biehuset bra ut, er dette en tilleggsbonus. På den måten er både villbiene og kundene fornøyde!

Om 

Eier og daglig leder av Norske Villbier er meg. Ingen biolog, men har en stor interesse for design og villbier.

bottom of page